Category: Category: Rock

For Varden Pikre (Martyn Hare Remix) - Squaric - Membresi Ekl & For Varden Pikre (Vinyl, LP)

19.07.2019
 |  9 Comments

9 thoughts on “ For Varden Pikre (Martyn Hare Remix) - Squaric - Membresi Ekl & For Varden Pikre (Vinyl, LP)

  1. Membresi Ekl & For Varden Pikre. Buy Membresi Ekl & For Varden Pikre at Juno Records. In stock now for same day shipping. Membresi Ekl & For Varden Pikre. % Secure Shopping. Studio equipment. Our full range of studio equipment from all the leading equipment and software brands. Guaranteed fast delivery and low prices.
  2. Squaric w/ Drvg Cvltvre, Rennie Foster, Max Durante, Martyn Hare, Ken Karter, Chris Moss Acid [Vinyl] by Diffuse Reality Records, released 15 December 1. A1_Squaric - Membresi ekl (Original mix) 2. A2_Squaric - Membresi ekl (Rennie Foster Remix) 3. A3_Squaric - Membresi ekl (Drvg Cvltvre remix) 4. A4_Squaric - Membresi ekl (Max Durante remix) 5.
  3. Botapress 8 Nëntor – Nënkryetari i Listës Serbe Dalibor Jevtiq, ka thënë se brenda këtij subjekti nuk e kanë diskutuar ende çështjen e pjesëmarrjes së tyre në Qeverinë e cila pritet të drejtohet nga Lideri i Vetëvendosjes Albin Kurti.”Kjo nuk është diçka që mund ta themi këtë moment”.
  4. Bashkëshorti i Vaçe Zelës ka zbuluar për publikun se si është njohur për herë të parë në Lushnje me artisten e madhe. Pjetër Radiqi, i ftuar së bashku me të bijën, Irma, dhe miq e të njohur të Vaçes ka treguar sekrete nga nisja e tyre e dashurisë dhe se si ishte jeta me një [ ].
  5. Squaric w/ Drvg Cvltvre, Rennie Foster, Max Durante, Martyn Hare, Ken Karter, Chris Moss Acid (Unreleased remixes) by Diffuse Reality Records, released 21 February 1. Squaric - Red rendemer 2. Squaric - For varden pikre (C version) 3. Squaric - Membresi ekl (Max Durante hangover remix) 4. Squaric - Membresi ekl (Drvg Cvltvre's mean mix) 5.
  6. Membresi Ekl () 2. For Varden Pikrе () 3. Membresi Ekl (Rennie Foster Remix) () 4. Membresi Ekl (Drvg Cvltvre Remix) () 5. Membresi Ekl (Max Durante Remix) () 6. For Varden Pikren (Ken Karter Remix) () 7. For Varden Pikre (Martyn Hare Remix) () 8. For Varden Pikre (Chris Moss Acid Remix) ().
  7. For Varden Pikre (Chris Moss Acid remix) () Review: The latest release from "distorted rave and industrial sweat" specialist is something of an epic. It boasts two previously unheard tracks - the pitch-black, red-lined electro/techno intensity of the undeniably creepy "Membresi Ekl", and the all-out, mind-melting dancefloor assault that is.
  8. Albin Kurti, kandidat për kryeministër nga radhët e Vetëvendosje, ka nisur një 'tur' në Shqipëri. Në një prej intervistave të tij, Kurti ka zbuluar se i ka kërkuar kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama, ta heqë pagesën që është vënë për 'Rrugën e Kombit'.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *